Atık Kavramı ve Atıkların Sınıflandırılması | Doç. Dr. Aylin AKOĞLU – Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi |
Sürdürülebilirlik için Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi | Doç. Dr. Ruhan Aşkın UZEL – Yaşar Üniversitesi |
Mutfak Atıklarının Ekonomik, Toplumsal ve Doğal Etkileri | Doç. Dr. Aydan BEKAR – Muğla Üniversitesi |
Uygulama Mutfaklarında Kaynakları Verimli Kullanma | Doç. Dr. Seda GENÇ – Yaşar Üniversitesi |
Mutfakta Atıkları Önleme ve Azaltma | Doç. Dr. Sait DOĞAN – İskenderun Teknik Üniversitesi |
Mutfak Atıklarını Ayrıştırma | Doç. Dr. Aylin ALAN – Akdeniz Üniversitesi |
Mutfak Atıklarının Tekrar Kullanımı | Doç. Dr. Burak MİL – Kent Üniversitesi |
Uygulama Mutfaklarında Atık Lojistiği | Doç. Dr. İpek KAZANÇOĞLU – Ege Üniversitesi |
Atık Yönetiminde Yenilikçi Yöntemler | Doç. Dr. Seden DOĞAN – Ondokuz Mayıs Üniversitesi |
Mutfak Atıklarının Geri Dönüşümü | Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna TATLISU – İstanbul Gelişim Üniversitesi |
Mutfak Atıklarını Bertaraf Etme | Doç. Dr. Ömer Hulusi DEDE – Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi |